Sandwich Show i Slagtehusgade

Hotel- og Restaurantskolen dannede ramme om den tredje sandwichkonkurrence, hvor 16 caféer og restauranter bl.a. konkurrerede om innovation og skønhed.

Dommerne var Paul Cunningham, Ina Vogn Pedersen, Grith Lerche samt faglærer fra Hotel- og Restuarantskolen Mariann Præstegaard.

De fire dommere roste både kvaliteten af sandwichene og de innovative bud på fremtidens sandwich deltagerne præsenterede, men advarede dog også imod at gå for vildt til opgaven med for mange forskellige salater og dressinger. Som Paul Cunningham udtrykte det, så ligger stilen også i enkelheden: “Har man et rigtig godt brød, en skive god ost og skinke, behøver man ikke mere for at lave en fantastisk sandwich.”

Tema for årets konkurrence var sunde sandwich uden for høje fedtprocenter og en af de seks priser gik til:

- Årets To Go Sandwich – Frøken Sandwich

Sandwich Show er skabt for at udvikle den klassiske sandwich, højne kvaliteten og ikke mindst skabe et alternativ til fastfoodindustriens produkter.